Системи за сигурност и контрол

Връщане или замяна

УСЛОВИЯ за връщане или замяна на продукти.

УНИ СИСТЕМ България предлага 14-дневен срок за връщане или замяна от получаването на стоката при условие, че бъдат посочени писмено (емайл) основателни причини за това и се разпише декларация, удостоверяваща, че стоката се намира във вида, в който е получена, без да е използвана и не е с нарушена оригинална опаковка. Клиента може да върне закупената стока, като заплатената сума ще му бъде възстановена при следните условия:

Заплатената от клиента сума за върнатите продукти се възстановява до 14 дневен срок по банков път.

Банковата сметка по която се превежда сумата, трябва да е посочена от клиента в писмен вид или чрез e-mail на [email protected].

Всяка пратка трябва да бъде придружена от необходимите документи ( за покупко-продажбата и гаранционна карта) и всички аксесоари, ако има такива.

Всички върнати продукти (включително кутии на продукта), трябва да са в добро състояние.

Екипът на УНИ СИСТЕМ БЪЛГАРИЯ ще прегледа всички върнати продукти, за да се увери че даден продукт отговаря на условията за връщане.

В случаите, когато даден продукт е бил върнат и е с липсващи или повредени части, ще бъде отхвърлена рекламацията и върнат на клиента.

Софтуер към устройствата не подлежат на гаранция или възстановяване.

При замяна или връщане на продукт, транспортните разходи и в двете посоки се поемат от клиента, съгласно тарифите на куриерската фирма, избрана за доставка.

Всички рекламации се изпращат на адрес: Всички рекламации се изпращат до офис на куриерска фирма Speedy гр.София, ж.к. Младост 4, бл.488.

РЕКЛАМАЦИЯ ИЛИ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИ НЕ СЕ ЗАЧИТАТ КОГАТО:

Бланка за попълване -  Свали PDF формат

На лице са срязани, отворени, липсващи кабели, повреден корпус, липса на окомплектовката, скъсана или надраскана кутия, липсващи аксесоари, всяка разлика с оригинала, възпрепятстваща следваща продажба на продукта.

Продукти, които са били монтирани не се заменят.

Продуктът няма добър търговски вид.

При спорове и проблеми може да се обърнете към комисията за решаване на спорове като посетят следния линк: https://kzp.bg

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки