Системи за сигурност и контрол

Сервиз

Не предлагаме просто ремонт на камери за видеонаблюдение - ние удължаваме живота на камерите и вашето спокойствие.

Монтаж и сервиз на видеонаблюдение от Uni-system.eu

В днешния забързан свят осигуряването на безопасността и сигурността на нашите домове, фирми и обществени пространства се превърна в първостепенно значение. Камерите за видеонаблюдение (CCTV) играят решаваща роля в наблюдението и възпирането на престъпни дейности. Въпреки това, за да се поддържа тяхната оптимална работа, редовната поддръжка е от съществено значение. Ние като професионалисти вземаме тази част от работата също толкова сериозно, колкото и първият монтаж на видеонаблюдение.

Какви са предимствата на редовната поддръжка на видеонаблюдение?

Поддържането на стабилна система за видеонаблюдение е жизненоважно поради няколко причини.

Ето какво ние мислим по въпроса:

1. Подобрена производителност и надеждност.

Камерите за видеонаблюдение, като всяко друго електронно устройство, изискват периодична поддръжка, за да се гарантира, че функционират оптимално. Чрез рутинна поддръжка потенциалните проблеми могат да бъдат идентифицирани и отстранени, преди да ескалират, като се гарантира, че вашите камери работят надеждно по всяко време.

2. Удължен живот на камерите за видеонаблюдение.

Като се възползвате от услугите за професионална поддръжка които предлагаме, можете значително да удължите живота на вашите камери и системи за видеонаблюдение. Редовното почистване, калибриране и системни проверки помагат за предотвратяване на износването, което позволява на вашите камери да работят ефективно за по-дълъг период от време. Да, камерите за видеонаблюдение също могат да се износят.

3. Без спад на качество на изображението.

С течение на времето прахът, отломките и факторите на околната среда могат да попречат на качеството на изображението, заснето от камерите за видеонаблюдение. Рутинната поддръжка включва цялостно почистване на лещите, сензорите и корпусите, което води до по-ясни и по-резки кадри, което е от решаващо значение за ефективното наблюдение.

4. Предотвратяване на уязвимости в сигурността.

Остарелият фърмуер и софтуер могат да направят вашата система за видеонаблюдение уязвима за кибер заплахи. Нашите услуги за професионална поддръжка включват актуализиране и коригиране на пропуски в сигурността, гарантирайки, че вашата система остава защитена срещу потенциални пробиви.

5. Спестяване на разходи в дългосрочен план.

Редовната поддръжка може да помогне за идентифициране на незначителни проблеми, които, ако не бъдат решени, могат да ескалират в големи проблеми, водещи до скъпи ремонти или дори подмяна на камерата. Като инвестирате в рутинна поддръжка, можете да спестите значителни разходи в дългосрочен план. За да сте сигурни, че вашите камери за видеонаблюдение работят с максимална производителност, препоръчително е да потърсите професионални услуги - точно като нашите - за поддръжка.

Сервиз на охранителна техника от Uni-system.eu

Ето някои от услугите, които предлагаме:

1. Системна диагностика и оценка на всякакъв тип видеонаблюдение, системи за охрана и други.

Професионалните техници извършват диагностика и оценка на вашата система за видеонаблюдение, за да идентифицират всички съществуващи или потенциални проблеми. Те проверяват ъглите на камерата, качеството на изображението, функцията за запис и свързаността, за да гарантират, че вашата система функционира оптимално.

2. Почистване и калибриране - изключително важно за самата камера.

Редовното почистване на лещите, сензорите и корпусите на камерата е от решаващо значение за поддържане на качеството на изображението. Освен това, калибрирането на камерите и свързаното с тях оборудване гарантира точно записване, минимизиране на фалшивите аларми и подобряване на общата ефективност на наблюдението.

3. Актуализации на фърмуера и софтуера.

За да се противопоставите на възникващи заплахи за сигурността, жизненоважно е да поддържате вашата система за видеонаблюдение актуална с най-новите версии на фърмуера и софтуера.

4. Ремонти и подмяна на компоненти.

В случай на неизправност или повреда, услугите ни за поддръжка покриват също ремонти и подмяна на компоненти. Това са най-често срещаните проблеми за системите за видеонаблюдение. Има закъсан кабел, сензора се е зацапал от прах и замърсявания. Помагаме при всяка една ситуация.

5. Системни надстройки и разширяване при желание на клиента.

С напредването на технологиите вашата система за видеонаблюдение може да изисква надграждане или разширяване, за да бъде в крак с развиващите се нужди за сигурност. След оглед и консултация с клиента, ние сме сигурни, че можем да ви предложим едно страхотно подобрение на вече съществуваща или остаряла система за сигурност.

Често задавани въпроси.

1: Колко често трябва да се поддържат камерите за видеонаблюдение?

Камерите за наблюдение в идеалния случай трябва да се поддържат поне веднъж годишно. Честотата на поддръжката обаче може да варира в зависимост от фактори като използване на камерата, условия на околната среда и препоръки на производителя. Най-добре е да се консултирате с професионален доставчик на услуги, за да определите оптималния график за поддръжка за вашата конкретна система за видеонаблюдение. Ако камерата се намира на открито, отдалечено място от вас, добре е да я преглеждате поне веднъж на 6 месеца.

2: Мога ли сам да извършвам поддръжка на камерите за видеонаблюдение?

Въпреки че основните задачи като почистване на лещи и корпуси на камерата могат да се извършват от крайния потребител, препоръчително е да оставите цялостната работа по поддръжката на професионалистите. Те разполагат с експертизата, инструментите и познанията за извършване на цялостна диагностика, калибриране и ремонти, като гарантират най-добри резултати и предотвратяват всякакви потенциални щети на системата.

3: Колко време обикновено отнема поддръжката на камерата за видеонаблюдение?

Продължителността на поддръжката зависи от различни фактори, включително размера на системата за видеонаблюдение, броя на включените камери и сложността на възникналите проблеми. Може да варира от няколко часа за малки системи до няколко дни за по-големи инсталации. Естествено, ние се стараем да ви предоставим най-подробната информация, кое как и защо е станало, за да може вие да прецените дали се налага сервиз или вече е време за подобрение (при положение, че става дума за остаряла техника).

4: Скъпа ли е поддръжката на камерата за видеонаблюдение?

Цената на поддръжката на камерата за видеонаблюдение може да варира в зависимост от фактори като размера на системата, степента на необходимите ремонти или замени. Въпреки че услугите по поддръжка изискват разходи, важно е да ги разглеждате като инвестиция в дълголетието и ефективността на вашата инфраструктура за сигурност. Редовната поддръжка може да помогне за предотвратяване на скъпи ремонти или замени в бъдеще. Или в най-лошият случай - не функционираща система за охрана при взлом.

5: Какви са признаците, че моята система за видеонаблюдение се нуждае от поддръжка?

Някои често срещани признаци, които показват необходимостта от поддръжка на камера за видеонаблюдение, включват: Лошо качество на изображението или замъглени кадри Непоследователен запис или липсващи записи Неизправни камери или проблеми с връзката Необичайни шумове или вибрации от камери Фалшиви аларми или чести системни грешки Ако забележите някой от тези признаци, препоръчително е да потърсите професионални услуги за поддръжка, за да разрешите основните проблеми и да възстановите оптималната функционалност на вашата система за видеонаблюдение.

6: Може ли поддръжката на камерите за видеонаблюдение да помогне за предотвратяване на кибератаки?

Да, услугите за професионална поддръжка включват актуализации на фърмуера и софтуера, които играят решаваща роля в защитата на вашата система за видеонаблюдение срещу киберзаплахи. Чрез редовно актуализиране на фърмуера и софтуера на вашата система можете да адресирате всички потенциални уязвимости в сигурността и да минимизирате риска от неоторизиран достъп или пробиви на данни.

Koнтакти за въпроси, запитвания и покупки:

Офис: +359 2 839 52 72   /  [email protected]

Търговски отдел, Пратки: +359 893 833 844  (Viber & WhatsApp) / [email protected]

Техническа поддръжка: +359 893 833 744  /  [email protected]

Огледи и монтаж: +359 895 726 283 (Viber & WhatsApp) / [email protected] 

Фирмен офис (НЕ Е МАГАЗИН!)
гр.София 1715, ул. „Нов ден“ -129  офис-1

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки