Системи за сигурност и контрол

Плащане и доставка

Към днешна дата поръчки се приемат на имейла [email protected] [email protected]

тел: +359 2 839 52 72   или използвайте формата за поръчка в сайта. 

Продуктите се изпращат в срок от 24ч. до 72ч. след направена поръчка. 

Възможните начини за плащане на покупките от сайта са:

  • В брой при доставка (наложен платеж); "Еконт", "Спиди"
  • Пощенски паричен превод; "Спиди"
  • По банков път ; UniCredit Bulbank
     

Всички цени в www.uni-system.eu са в български лева и са с начислен ДДС;

Фирмата си  запазва правото да откаже потвърждаване на поръчка, поради изчерпване на наличността или по друга причина, като уведомява потребителя за отказа си.

Поръчките, направени срещу наложен платеж, изпращаме с предпочетения от Вас куриер - Спиди или Еконт, като цената на доставка е за сметка на клиента.

Ако клиентът се откаже от поръчката, след като вече е изпратена до него, той дължи разходите за транспорта на вече изпратената стока в двете посоки.

УНИ СИСТЕМ БГ ЕООД си запазва правото да поправя грешки и/или да обновява съдържанието на сайта по всяко време без уведомление, което включва и промени на стоки и цени. Тези промени няма да засягат вече направени и потвърдени поръчки, които ще се изпълняват при условията, които са били актуални към момента на потвърждаване на съответната поръчка.

При получаване на пратката клиентът трябва да провери целостта на опаковката на пратката. В случай на констатирани увреждания на опаковката, съвместно с куриера се съставя констативен протокол, в който се описва вида, състоянието на опаковката и състоянието на наличното съдържание на пратката. Рекламации относно вида и целостта на пратката следва да се предявяват в присъствието на куриера в момента на получаване на пратката или преди да сте напуснали офиса на куриера (при получаване на пратката от офис на куриера).

 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки