Системи за сигурност и контрол

Монтаж на камери за видеонаблюдение е една от основните услуги които предлагаме - ето как протича процеса при нас.

Като фирма с доказали се качества на пазара, голям брой доволни клиенти и широка гама от продукти, инсталацията е от изключителна важност за монтажа на видеонаблюдение. Да се инсталират камери за видео наблюдение не е трудно, но планирането, подбора на инструменти и дори избора на камери може да се окаже по-трудно от колкото си мислите. Затова ние като специалисти, предлагаме тази услуга за всеки наш клиент.

Планиране и подготовка за монтаж на видеонаблюдение.

Преди да се потопим в процеса на инсталиране, е изключително важно да планираме и да се подготвим адекватно. Това включва оценка на вашите нужди за сигурност, идентифициране на уязвими зони и определяне на необходимото покритие. Освен това фактори като условия на осветление и устойчивост на атмосферни влияния, също са с голяма важност. Взимаме всичко това под внимание и ви подготвяме най-добрата възможна оферта.

Правилното поставяне на камери за видео наблюдение е от най-голяма важност!

В крайна сметка, ако камерата не гледа където трябва, защо е сложена там? Това е доста често срещан проблем, но с наша помощ, вие ще сте сигурни, че камерите са поставени точно където трябва - и под точният ъгъл. Често клиенти се свързват с нас след неправилно инсталирана камера за наблюдение, но с наша намеса, проблема бързо е решен. Неправилното поставяне крие и друг риск - окабеляването. Повечето модерни камери са безжични, но доста от тях се нуждаят поне от захранване. С нашето планиране и предварителен оглед, няма да има от какво да се притеснявате.

Тестване на инсталираните камери за видеонаблюдение.

Това също е много важна част от процеса на инсталация, към който ние обръщаме голямо внимание. Всичко бива тествано с клиента, за да сме сигурни, че неговите нужди са покрити, камерите гледат където трябва и няма да се налага скорошна наша намеса. Естествено, при породили се проблеми, въпроси, можете да се свържете с нас и ние ще се постараем да ви помогнем максимално.


За връзка с нас:

Офис: +359 2 839 52 72 / [email protected]

Търговски отдел, Пратки: +359 893 833 844 (Viber & WhatsApp) [email protected]

Техническа поддръжка: +359 893 833 744  /  [email protected]

Огледи и монтаж: +359 895 726 283 (Viber & WhatsApp) / [email protected] 

Фирмен офис (НЕ Е МАГАЗИН!)
гр.София 1715, ул. „Нов ден“ -129  офис-1

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки