Системи за сигурност и контрол

За нас

Кои са УНИ СИСТЕМ БЪЛГАРИЯ?УНИ СИСТЕМ БЪЛГАРИЯ е една от най-динамично развиващите се компании за охранителна техника в България.

Създадена през 2020г. като самостоятелно дружество,но вече с много успешно реализирани проекти в различни части на България.

Нейния успех е гарантиран от професионализма на добрия екип от  инсталатори,инженери,търговци и специалисти с повече от 15 години опит в изграждането на  всички видове системи за сигурност и контрол, охранителни камери,които предлагат най-добрите практични работещи решения, и гарантират високо качество на предлаганите услуги.

Добавената стойност на УНИ СИСТЕМ БЪЛГАРИЯ е в разбирането на нуждите на бизнеса и крайния потребител. От фаза идейни проекти и технически решения, до оптимални търговски практики за доставка и изграждане на ефективни технически решения в сферата на сигурността.

На първо място при нас са вниманието и професионалното отношение към всеки един  клиент. Стандартите ни за качество и професионализъм са винаги на високо ниво, независимо от обема усилия нужни за изпълнението и завършването на всяка поета мисия ,а именно да обезпечим сигурността и спокойствието на нашите клиенти.

 

Благодарение на нашите партньори от DahuaHikvisionUniview, AJAX, ZKTeco, DEA automatic, Wi-Tek, Nikomax, R&M и дистрибуторите ни от България и Европа ние предлагаме най-добрите решения в сферата на:

Системи за видеонаблюдение , Контрол на обхода и достъпа , Системи за контрол на работно време , Пожароизвестяване , Алармени системи , Безжични Мрежи , Автоматизация и още много други.

 

 

Каква е нашата мисия?

 

Да предложим един отлично завършен продукт ,като се стремим да сме максимално гъвкави,за да преодолеем всяка непредвидена ситуация  на всеки един етап от планиране и проектиране до изпълнение и пускане в експлоатация.

Информираност и отчетност на всеки етап:Клиентът трябва да е информиран какво ще му струва всяка една услуга и всеки един компонент,преди да даде своето съгласие за стартиране на проект.

Да предлагаме най-съвременни и работещи решения в съответната сфера. Вярваме , че зад успеха на всеки от нас е стремежа към нови знания и усъвършенстване, което е и нашият най-голям актив. Осигуряваме ежегодни обучения, както и програми за сертифициране на нашият екип, за да сте сигурни , че сте се доверили на квалифициран и подбран екип.

Не на последно място е стремежа ни към осигуряването на безопасността и спокойствието на вас, и вашите активи - дом, офис или бизнес. Вярваме , че успеха на всеки е пряко свързан със сигурността и спокойствието.

За нас е важно да заслужим Вашето доверие!

 

Защо да изберете нас?

 

Разполагаме с квалифицирани и лицензирани специалисти.

Внимание и разбиране към специфичните изисквания на всеки един клиент.

Полагаме необходимите грижи за клиентите си, като винаги намираме най-доброто решение и изпълнение на поставените от тях въпроси и задачи.

Професионален консултант, който ще изготви най-подходящата оферта за вас, съобразена с вашите изисквания и спецификации.

Бързина и точност при всяка една наша услуга - проектиране, продажба и монтаж.

Всички наши продукти и услуги имат минимум  две години гаранция.

Предлагаме висококачествени продукти и услуги на достъпни цени.

Споделена отговорност: При предизвикване на умишлена или неволна повреда на гаранционна техника предлагаме преференциални цени и условия по замяна, и ремонт.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки