Системи за сигурност и контрол

За нас

Кои са УНИ СИСТЕМ БЪЛГАРИЯ?


Uni-system.eu лого за 2023

УНИ СИСТЕМ БЪЛГАРИЯ е една от най-динамично развиващите се компании за охранителна техника в България.

Създадена през 2020г. като самостоятелно дружество,но вече с много успешно реализирани проекти в различни части на България. Нейния успех е гарантиран от професионализма на добрия екип от инсталатори, инженери, търговци и специалисти с повече от 15 години опит в изграждането на всички видове системи за сигурност и контрол, охранителни камери, които предлагат най-добрите практични работещи решения и гарантират високо качество на предлаганите услуги. Добавената стойност на УНИ СИСТЕМ БЪЛГАРИЯ е в разбирането на нуждите на бизнеса и крайния потребител. От фаза идейни проекти и технически решения, до оптимални търговски практики за доставка и изграждане на ефективни технически решения в сферата на сигурността.

На първо място при нас са вниманието и професионалното отношение към всеки един клиент. Стандартите ни за качество и професионализъм са винаги на високо ниво, независимо от обема усилия нужни за изпълнението и завършването на всяка поета мисия, а именно да обезпечим сигурността и спокойствието на нашите клиенти.

              Монтаж на камери за видеонбалюдение от Uni-system.eu Монтаж на комплект камери за видеонбалюдение от Uni-system.eu Камери за видеонбалюдение от Uni-system.eu Видеонбалюдение от Uni-system.eu 

Благодарение на нашите партньорите от Dahua, Hikvision, Uniview, AJAX, ZKTeco, DEA automatic, Wi-Tek, Nikomax и дистрибуторите ни от България и Европа ние предлагаме най-добрите решения в сферата на: Системи за видеонаблюдение, Контрол на достъпа, Системи за контрол на работно време, Пожароизвестяване, Алармени системи, Безжични Мрежи, Автоматизация и още много други.

Каква е нашата мисия?

Да предложим един отлично завършен продукт, като се стремим да сме максимално гъвкави, за да преодолеем всяка непредвидена ситуация; на всеки един етап от планиране и проектиране до изпълнение и пускане в експлоатация. Информираност и отчетност на всеки етап: Клиентът трябва да е информиран какво ще му струва всяка една услуга и всеки един компонент, преди да даде своето съгласие за стартиране на проект.

Да предлагаме най-съвременни и работещи решения в съответната сфера. Вярваме, че зад успеха на всеки от нас е стремежа към нови знания и усъвършенстване, което е и нашият най-голям актив. Осигуряваме ежегодни обучения, както и програми за сертифициране на нашият екип, за да сте сигурни, че сте се доверили на квалифициран и подбран екип. Не на последно място е стремежа ни към осигуряването на безопасността и спокойствието на вас, и вашите активи - дом, офис или бизнес. Вярваме, че успеха на всеки е пряко свързан със сигурността и спокойствието.

За нас е важно да заслужим Вашето доверие!

Защо да изберете нас?

                             Сертификат на Цветомир Асенов Попов от Hikvision Сертификат на Цветомир Асенов Попов от Dahua Сертификат на Цветомир Асенов Попов от Dahua  

  • Разполагаме с квалифицирани и лицензирани специалисти.
  • Внимание и разбиране към специфичните изисквания на всеки един клиент.
  • Полагаме необходимите грижи за клиентите си, като винаги намираме най-доброто решение и изпълнение на поставените от тях въпроси и задачи.
  • Професионален консултант, който ще изготви най-подходящата оферта за вас, съобразена с вашите изисквания и спецификации.
  • Бързина и точност при всяка една наша услуга - проектиране, продажба и монтаж.
  • Всички наши продукти и услуги имат минимум  две години гаранция.
  • Предлагаме висококачествени продукти и услуги на достъпни цени.
  • Споделена отговорност: При предизвикване на умишлена или неволна повреда на гаранционна техника предлагаме преференциални цени и условия по замяна, и ремонт.

Koнтакти за въпроси, запитвания и покупки:

Фирмен офис (НЕ Е МАГАЗИН!)
гр.София 1715, ул. „Нов ден“ -129  офис-1

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки