Контакти

Офис:                                     +359 2 839 52 72   office@uni-system.eu
Директни продажби:         +359 893 833 844  /  sales@uni-system.eu
Техническа поддръжка:   +359 893 833 744  /  support@uni-system.eu
Огледи и монтаж:               +359 895 726 283  /  installation@uni-system.eu

 

гр.София 1715
ул. „Нов ден“
ж.к.Младост 4 бл.429 офис 1
Фирмен офис (НЕ Е МАГАЗИН!)

Contact form
I agree with terms and conditions and privacy policy of the site.
Sending error. Please, check if the data is correct.
Your message has been sent.
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Фирми Посетете uni-system.eu в ShopMania